لیست داروهای کمیاب خارجی + بهترین داروهای جایگزین

بیماران در شرایط کنونی کشور برای خرید داروهای خارجی، اغلب دچار مشکل می‌شوند؛ در این مقاله ما قصد داریم شما را با لیست داروهای کمیاب خارجی آشنا کرده و با راه‌هایی که می‌توان آنها را تهیه کرد آشنا کنیم.

 

"

 

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  1. لیست داروهای کمیاب خارجی
  2. لیست داروهای کمیاب خارجی در ایران
  3. چگونه داروهای کمیاب خارجی را تهیه کنیم؟
  4. لیستی از داروهای کمیاب خارجی گران شده
  5. تفاوت داروی داخلی و خارجی

لیست داروهای کمیاب خارجی

در هر داروخانه‌ای تعداد محدودی داروهای خارجی وجود دارد. علاوه بر این از نظر قیمت، اختلاف زیادی با داروخانه‌های دیگر ممکن است وجود داشته باشد. بعضی از داروها نیز، بنا به دلایلی نسخه داخلی یا ایرانی آنها وجود ندارد و فقط نسخه خارجی آنها در کشور موجود می‌باشد.

 

تعدادی از داروهای خارجی به دلیل عواملی همچون نبود متقاضی، تحریم‌ها و یا اختلاف قیمت بسیار کمیاب می‌باشند. در نتیجه تعداد اندکی از داروخانه‌ها سهمیه فروش آنها را دارند و بیماران برای تهیه این داروها دچار مشکل می‌شوند.

 

بسیاری از بیماران برای خرید داروهای کمیاب خارجی، به داروخانه‌های مختلف مراجعه می‌کنند. در نتیجه ساعت‌ها یا روزها در جستجوی داروهای خود هستند. حتی گاهی مجبور می‌شوند آنها را با قیمت بسیار بالاتری بخرند.

 

ولی با وجود داروخانه‌های اینترنتی، برای بیماران پیدا کردن لیست داروهای خاص و کمیاب بسیار راحت شده است. این امکان برای آنها فراهم شده است تا با مراجعه به وبسایت ها و اپلیکیشن های معتبر، داروی مورد نیاز خود را به آسانی تهیه کنند.

 

سفارش و تهیه اینترنتی داروهای کمیاب، به وسیله شرکت‌های زیادی انجام می‌شود. اما باید دقت و توجه زیادی را هنگام خرید داشته باشیم. زیرا در میان آنها امکان وجود سایت‌های تقلبی یا غیر قانونی وجود دارد. برای مراجعه به آنها باید نهایت دقت را داشته باشیم تا با مشکل خاصی روبه رو نشویم.

لیست داروهای کمیاب خارجی در ایران

  • داروهای خارجی تنفسی

سروفلو هندی

سروتاید فرانسوی

رسپیول دائولین

  • داروهای خارجی قلبی و عروقی

پلاویکس

نیکوراندیل

بیزوپرولول

پرازوسین

هیدروکسی اوره آلمانی

  • هورمونی

لووتیروکسین برای تیروئید

  • داروی معده

کروئون

  • خونی

آمپول ونوفر

فرینجکت

فاکتور ۸

دسترال

آلبومین

ترازوسین

  • سوزاک

اسپکتنومایسین

  •   دیابت

ویکتوزا دانمارک

  •  تب مالت

استرپتومایسین

  • داروی اعصاب

سومازین

  • داروهای خارجی استخوانی

آلندرونیت

دیکلوسین

  • سرطان

زلودا

  • لاغری

ویکتوزا

  • اعصاب و روان

فلوکستین

 

لیست داروهای کمیاب خارجی

چگونه داروهای کمیاب خارجی را تهیه کنیم؟

برای  اطلاع از موجودی داروهای خارجی در داروخانه‌های مختلف، می‌توان از طریق سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت دارو که به اختصار “تیتک (TTAC)” نامیده می‌شود، مراجعه کرد. این سامانه از طرف معاونت دارویی و غذایی طراحی شده است. با نصب این اپلیکیشن بر روی تلفن همراه، می‌توان به صورت رایگان به بسیاری از خدمات دارویی کشور دسترسی پیدا کرد.

 

از طریق این اپلیکیشن علاوه بر جستجو و مشاهده داروخانه‌های مجاز نزدیک به خود، می‌توانید اطلاعاتی را در مورد مشخصات دارو، کاربرد دارو، تولید کننده و وارد کننده دارو دریافت کنید. همچنین از اصالت دارو و تقلبی نبودن آن مطمئن شوید. علاوه بر این از محل فروش داروهای کمیاب اطلاع پیدا کنید.

 

از طریق این سامانه، قادر به مشاهده داروهای مشابه نیز هستید. در صورتی که دارو مورد نظر با برند تجویز شده را پیدا نکردید، می‌توانید داروی مشابه آن را پیدا کنید. علاوه بر این سامانه، شماره تلفن  ۱۴۹۰ وزارت بهداشت، به طور شبانه‌روزی پاسخگوی مشکلات تامین دارو، مشاوره دارویی و مسمومیت‌ها می‌باشد.

 

داروهای بعضی از بیماری‌های خاص مانند ام اس، سرطان، هموفیلی و… بسیار گران قیمت است و یارانه‌ای برای آنها پرداخت نمی‌شود. بنابراین برای این بیماران، پرونده تشکیل می‌شود و آنها می‌توانند داروهای خود را از مراکز خاصی تهیه کنند.

 

چند داروخانه برای داروهای کمیاب

برخی از داروخانه های مجازی بهترین جا برای پیدا کردن داروهای کمیاب هستند. از جمله داروخانه‌های معتبر و شناخته شده برای تهیه داروهای کمیاب خارجی در تهران، می‌توان به داروخانه‌های ۱۳آبان، شهید کاظمی، ۲۹فروردین و هلال‌احمر اشاره کرد. همچنین، مراکزی وجود دارند که  به نام «مراکز تک نسخه‌ای» شناخته می‌شوند که کار آنها وارد و توزیع بعضی داروهای وارداتی خاص است.

 

به عنوان مثال داروی ام اس، یکی از داروهای تزریقی مهم در جهت کاهش روند پیشرفت بیماری است. مشابه داخلی برای این دارو وجود ندارد و برای تهیه آن فقط به داروخانه‌های خاصی باید مراجعه کرد. از طریق این داروخانه‌ها و وبسایت‌های زیر نظر آنها، بیماران نیز می‌توانند اقدام به خرید اینترنتی داروهای خارجی کنند.

 

لیستی از داروهای کمیاب خارجی گران شده

  • سروتاید (داروی تنفسی)
  • دیفرلین (بلوغ زودرس و درمان کیست)
  • پنتاسا (داروی معده)
  • اگسفورج (داروی فشار)
  • نولپازا ( داروی معده)
  • دیامیکران

 

 

تفاوت داروی داخلی و خارجی

بیماران معمولا وقتی دکتر دارویی را تجویز می‌کند، بر سر دو راهی قرار می‌گیرند که دارو خارجی بهتر است یا ایرانی؟ اکثر افراد بر این باور هستند که داروی خارجی بهتر از دارویی است که در داخل تولید می‌شود. آنها بر این باور هستند که مقدار اثر گذاری داروهای خارجی بیشتر از داروهای ساخته شده در ایران می‌باشد.

 

مهمترین عامل در تولید دارو، مواد اولیه است. اگر مواد اولیه مهیا باشد، صنعت داخلی در تولید دارو مشکلی ندارد. دارویی که در داخل کشور تولید می‌شود اگر کیفیت‌های استاندارد جهانی را نداشته باشد در بازار عرضه نمی‌شود. درنتیجه با اطمینان کامل باید از داروهای ساخت ایران استفاده کنیم.

 

اما ممکن است تکنیک ساخت بعضی از داروهای خارجی نسبت به داروهای داخلی بهتر باشد. در نتیجه این امر موجب می‌شود که کل صنعت داروسازی کشور را تحت‌تاثیر قرار دهد. بنابراین بیماران بیشتر تمایل دارند که از داروهای خارجی استفاده کنند.

 

هر روزه موضوع کیفیت داروهای ایرانی و خارجی و مقدار تاثیرگذاری آنها بر روی بدن، در میان بیماران و پزشکان در داروخانه‌ها بحث می‌شود. هر کدام دیدگاه‌های متفاوت و خاصی را در مورد آن مطرح می‌کنند. اما بیشتر پزشکان با وجود برخی انتقادها، مصرف داروهای با کیفیت ایرانی را توصیه می‌کنند.

 

بیماران معمولا برای رهایی از این سردرگمی و اطمینان بیشتر، با پزشک خود مشورت می‌کنند. در اکثر اوقات پزشکان برای بهبودی بیشتر بیماری، بیمار را راهنمایی می‌کنند. آنها در صورت لزوم استفاده از نوع خارجی دارو را به بیمار پیشنهاد می‌دهند.

 

کلام آخر

ما در این مقاله در مجله دارشید، شما را با لیستی از داروهای کمیاب خارجی آشنا کردیم و روش‌هایی که این داروها را می‌توان با اطمینان بیشتر خریداری کرد ارائه دادیم. شما می‌توانید با مطالعه مقاله بزرگترین داروخانه‌های اینترنتی در ایران داروخانه های دارای بهترین داروهای خارجی را بشناسید.

داروخانه اینترنتی دارشید یکی از معتبر ترین داروخانه های اینترنتی می باشد که می توانید تمام سوالات خود را در قسمت پشتیبانی سایت ارسال بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *